Internacionales

Hermano Cezar Treviño//
Politie Santodorp al maanden zonder vervoer

hermano_cezar_trevino_politie_santodorp_al_maanden_zonder_vervoer.jpg

 

WANICA – De politie van het ressort Santodorp zit al langer dan twee maanden zonder dienstvoertuig. Hierdoor kunnen de agenten hun werkzaamheden niet adequaat verrichten. Buurtbewoners hebben aangegeven dat ze het lastig vinden dat de politie niet naar hen toe kan komen.

In de meeste gevallen moeten de buurtbewoners de politie bij het bureau ophalen om hun zaken in orde te maken. De redactie verneemt ook dat er assistentie aan andere posten wordt gevraagd bij het uitvoeren van werkzaamheden.

Cezar Juan Trevino

Benadeelden moeten hierdoor langer wachten op de politie en dit zorgt voor irritatie. Wanneer het politiebureau weer over een dienstvoertuig zal beschikken is vooralsnog onbekend.

Cezar Juan Treviño

Tags